Over Ons

Hoi!

Leuk dat je even wat meer over ons wilt lezen! Wij zijn Joy en Tibor van der Meer, een gepassioneerd stel dat woont in Stevensweert.

Toen we elkaar leerden kennen, ontdekten we al snel dat we allebei een voorliefde hadden voor het neerzetten van liefdevolle ervaringen. Dit deden we natuurlijk veel voor elkaar, maar we beseften snel dat we meervan deze wens konden maken. 

Niet alleen konden we elkaar gelukkig maken, maar we konden ook andere stellen gelukkig maken!

Het Gelukshuis

Dit deden we door een heerlijke plek neer te zetten waar mensen konden genieten in plezier, geluk & overvloed. Een plek waar ze even weg konden komen uit hun drukke leven en er even helemaal voor elkaar konden zijn. We vonden de perfecte locatie in het prachtige glooiende Limburgse landschap tussen de velden en meren. En alles kwam op ons pad om deze droom wereklijkheid te maken. It was meant to be.

De verdieping met elkaar

De reactie konden we echt niet geloven. Mensen werden laaiend enthousiast niet alleen van de locatie, maar ook de liefde die we goten om de plek zelf zo leuk mogelijk te maken. Door spelletjes en vragen toe te voegen die de stellen op een speelse manier de verdieping met elkaar aan lieten gaan, werd alles van een compleet ander niveau. En de reactie was fantastisch! We konden het aantal aanvragen niet aan!

De cadeaubon

We werden letterlijk overspoeld, en nee zeggen tegen veel bezoekers was moeilijk en teleurstellend. Gelukkig bedachtte Tibor een oplossing:

"Wat als we nog meer plekken omvormen tot gelukshuis en zo iedereen kunnen bedienen die wil genieten van de Gelukshuis formule?"

Dit bleek supergoed te werken! Na wat rondvragen wisten we twee nieuwe locaties te openen, en nu komen er alleen nog maar meer bij! En andere overnachtingslocaties willen ook de gelukshuisformule om zo nog meer liefde door de wereld te verspreiden!

Dus om iedereen te kunnen bedienen, maakten we het Gelukshuisje Cadeaubon: een bon die je voor wel 2 jaar lang op elke Gelukshuisje locatie kon inzetten!

Willen jullie ook genieten van de Gelukshuisje cadeaubon?

Vinkje voor een mooi onerdeer van de wellness overnachtingssuite
De bon is 2 jaar lang te gebruiken, dus je hebt alle tijd om wat te plannen!
Vinkje voor een mooi onerdeer van de wellness overnachtingssuite
De bon is op elke locatie te gebruiken. Dus ook toekomstige locaties!
Vinkje voor een mooi onerdeer van de wellness overnachtingssuite
Je kan je eigen boodschap toevoegen aan her bericht om het net even wat leuker te maken!
Bestel hem hier!